Mail

Ole Nørrelund Hansen
Strandbakken 84
DK-4736
Karrebæksminde
T: +45 5544 3366
M: +45 2010 9510


Ferienhausmeite_logo

Lejligheden

Traditionel østrigsk stil med spisebord i udsigtshjørne. Rustik indretning med store synlige og udskårne bjælker. Gulvene i stue og værelser er massive planker. To badeværelser og tre soveværelser, køkken, stue med udgang til altan. Entreen fører til en fordelingsgang med lille depot. I stuen er der opgang til overetagen, hvor der er to soveværelser og et badeværelse. På badeværelset nedenunder er der bruseniche og ovenpå er der udover bruseniche et karbad. Altanen er både øst og sydvendt da den går ”rundt” om huset, hvilket betyder sol det meste af dagen.

Aftenen nydes i vores udsigtshjørne med bjergene som panorama. Her er plads til alle. Eller foran pejsen i sofaen med et glas, eller måske helt tæt på pejsen på ”ovnbænken”.

Køkkenet er fuldt udstyret med komfur med ovn, køleskab, og opvaskemaskinen klarer arbejdet efter maden. Service til 8-10 personer.

Er I kørende placeres bilen ved huset, lige foran indgangen.

I kan bestille morgenbrød til levering.

Huset er privat familieeje og bærer selvfølgelig præg heraf. Vi håber I vil passe på huset og inventaret, som om det er Jeres eget, det vil glæde både os og dem der kommer efter Jer.
indor: Billede 1 af 13
Billedgalleri klik på billedet
plan: Billede 1 af 2
Klik for plantegninger i fuld størrelse


Klik for praktiske informationerKlik for lejebetingelser